Skönt trött....

Känner mej helt mör i kroppen idag.

Igår var det dags för Korpens årliga konvent med en massa roliga och annorlunda pass.

För egen del blev det 3 vattengympa pass i Medleys bassäng först , lite lunch i magen och sedan var det Pilates, Yoga och medelgympa...Pust!

Roligt att träffa alla och att få lite inspiration.
Så nu är 2 vattengympa-pass klara +  senior/lättpass......bara vanligt medelpass kvar...men jag har vecka till på mej att bli färdig så det ska nog ordna sig. 

Den här terminen blir det lite flera pass med vattengympa( 15 st), 1 medelpass(på land), 2 senior/lättpass och 6 babysims-grupper....och antagligen en massa vik-pass....;)

Känns bra att vara igång igen efter sommaren trots allt....skönt med rutiner på hemma och på jobbet...då mår jag som bäst.

Simma lugnt....:)







Sommarens alla fallgropar

Visst är sommaren skön, och jag längtar precis lika mycket efter den som alla andra...men ändå...det är den absolut svåraste tiden för mej att tänka rätt när det gäller mat och dryck.

Man umgås med andra på ett helt annat sätt, "fikar",grillar, tar ett glas vin i trädgården, på bryggan, vid sjön...jaa...alla tillfällen som ges för att göra vardagen till fest och känna att man är ledig och det är sommar.

Men sen kommer hösten och allvaret igen. Det är bara att inse att även jag är mänsklig...;)

Så nu är det nya friskare tag som gäller.

Har nu gått helfart 1 vecka och resultat är värt allt smör i småland: -3,2 kg och 6 cm i midjan, så vi kör en vecka till!

Men det bästa med sommaren är ändå alla tillfällen av mental näring och dom tänker jag fortsätta med långt in på hösten.

För mej är lycka att vakna på morgonen, öppna altandörren från sovrummet och gå ut på pooldäcket...sitta i morgonsolen med en kopp nybryggt kaffe i handen för att sedan hoppa ner i 28 gradigt vatten i poolen.

Det har jag nu gjort sedan slutet av maj och jag hoppas att jag som förra året kan hålla på till slutet av september, det känns som om man förlänger sommaren lite och suger på karamellen.

Men även att kunna gå ut i skogen, plocka svamp och bär, lyssna på fåglarna och bara vara, det är för mej också en av sommarens höjdpunkter.






RSS 2.0