En fredag som har allt....

Idag har alla sinnen fått sitt...Så underbart med en ledig fredag och att jag kunnat utnyttja alla timmar till vad jag vill.

Började med att packa ryggsäcken med frukost(stekta ägg, kaviar,riskakor och vamt nybryggt kaffe), lunch(korv att grilla och egenhändigt gjord coleslaw), fiskesakerna, en bra bok och sedan gav vi oss iväg till en sjö i skogen(ca 5 km från vårt hus).

Att bara sitta där och dricka kaffet, lyssna på fåglarna, titta ut över sjön och bara andas är sådan livskvalitet att det gör ont i mej när jag tänker på dom som inte kan eller tar sig tid att göra sådana enkla saker.

Vi stannade i skogen 4,5 timma, och det hade blivit längre om inte regnet hade tilltagit, men under en kort stund satt jag bara och lyssnade på fåglarna runt mej och försökte urskilja hur många jag kunde höra samtidigt. Jag kom upp i 8 talgoxar och en blåmes, en fladdermus och 2 tranor...Underbart!

Nu är det kött på grillen, foliepacket med kokta morötter, rödbetor, flingsalt och pressade vitlök...ska bli gott...och sedan avslutas kvällen med Let´s dance...Livet är för härligt ibland!



RSS 2.0