Dag 1 på helfart

Började dagen med 1 stort glas vatten med en citronskiva, 6 Xtraomega, 1 msk Xtraoil och avslutade det hela med 1 msk Psylliumfröskal i ett stort glas vatten…sen var jag nästan mätt…;) 
Jag har valt att dela mina shaker i ½ portioner för att få 6 måltider/dag.
En promenad på 4,2 km med 2 kg:s vikter i händerna och sedan var det dags för frukost!
Idag fick det bli ½ persikoshake och en mugg kaffe…Gott!

Ut till djuren och gav dem mat, satte på en tvättmaskin när jag ändå sprang förbi och en stunds mentalträning(spår 1) och nu var det dags för den andra halvan av persikoshaken.
Har gjort i ordning vatten i kylen i två tillbringare en med citronskivor och en med gurkskivor så att det blir lite variation…;) Jag dricker hela tiden…..och kissar hela tiden!....Hur ska jag kunna jobba också…det blir en utmaning.

Iväg till stan för att inhandla lite mat till dottern och djuren som inte går helfart, sedan var det jobb för hela slanten fram till kl.18:00.

På jobbet blev det ½ blåbär och sedan en kopp varmt thé (peach-melba) var lite frusen och på eftermiddagen blev det andra halvan av blåbärsshaken.
Kom hem och tände ljus och hällde upp lite bubbelvatten i ett grogg-glas och la dit iskuber och drack långsamt samtidigt som jag uppdaterade mej i vad alla andra hade gjort under dagen genom facebook.
Tog ½ chokladshake och förhörde mej hur det gått för sambon som också går helfart och han var nöjd efter första dagen, lite sugen på mat men inte så jättehungrig.

Den här dagen har gått bra, lite frusen på eftermiddagen men annars tycker jag att allt känns okej. Jag avslutade dagen i sängen med en bok och den andra halvan av varm chokladshake blandad med varmt kaffe och 2 tsk malen kanel…..Yummie!


God Energi: 1 Persikoshake, 1 Blåbärsshake, 1 Chokladshake och en himla massa vatten.

Rörelseglädje: 4,2 km promenad

Mental näring: Tända ljus och bubbelvatten, tittade på Bonprix hemsida efter en ny klänning.

Mental träning: Spår 1


RSS 2.0